ervaringen

Alex en Berthie

13 augustus 2019

 

“Als een vlinder die kon vliegen 

Tot in de blauwe lucht zo bent u weg gevlogen”

Het heeft ons allen goed gedaan, zoals je de uitvaart van “ons ma” begeleid hebt. Persoonlijk en betrokken. Hierbij toch nog een teken van onze dank aan jou.

 

Groet van Alex en Berthie

familie
van den Akker

8 februari 2019

dePalm uitvaart heeft voor ons de laatste reis van onze vader begeleid.

In één woord, hartverwarmend. 

Aanwezig op de juiste momenten en afwezig indien gewenst.

Rustig en betrokken heeft Sierk zijn werk gedaan.

Dank Sierk, namens de familie van den Akker.

Carla

19 oktober 2018

Beste Sierk,

Eerlijk, oprecht, betrouwbaar, vertrouwd, aardig, begrijpend, zomaar wat woorden die in me opkomen als ik aan je denk.

Mijn verwachting van een uitvaartbegeleider was niet hoog gespannen. Zag een beetje tegen de ontmoeting op. Dit was echter verspilde energie. Sierk je hebt ons geweldige geholpen. Het siert je dat je écht bent en duidelijk met liefde en overtuiging aan het werk gaat. Je bent toegankelijk en plezierig in de omgang.

Je hebt alles goed geregeld. Tijdens je toespraak kwam je gave om tussen de regels door te lezen naar voren. Chapeau!

Fijn dat je op ons pad bent gekomen.

Dank je wel voor alles wat je voor ons hebt gedaan en betekend.

Liefs, Carla

Herma

zomer 2018

Lieve Sierk,

 

Je vroeg ons om een review te schrijven.

Nou daar kunnen we heel kort over zijn.

In een woord hartverwarmend! Wat wist jij onze gevoelens juist te plaatsen en zo nodig daarin ook op in te spelen. Je raakte de juiste snaren. Peter heeft mede door jou de uitvaart gekregen die bij hem maar zeker ook bij ons paste. Wij zijn jou daar zeer dankbaar voor....een moeilijke maar ook zeker zware en gecompliceerde periode werd op een goede manier afgesloten.

Nogmaals hiervoor onze dank!

 

Lieve groet,

Herma

Kirsten & JayJay

Joshua en Ashana

Tineke Putker

zomer 2017

Afgelopen zomer is mijn moeder van bijna 92 jaar overleden.
Ondanks haar respectabele leeftijd, kwam het toch onverwacht.


Bij de keuze van uitvaartleider kwamen we bij Sierk de Bruin van "de Palm uitvaart".
Zijn rustige en betrokken begeleiding hebben wij als familie als rustpunt ervaren.
In een korte tijd moeten er veel beslissingen  en keuzes genomen worden.
Sierk gaf ons daar de tijd en ruimte voor.


Altijd beschikbaar indien gewenst, en afstand nemend als daar behoefte aan was.
Wij hebben mede hierdoor op een passende manier van mijn moeder afscheid kunnen nemen, en haar uitvaart plechtigheid was een mooie bijeenkomst, waar we met een goed gevoel op kunnen terug kijken.

Tanja Vellekoop

29 juni 2017

Toen mijn moeder, op 29 juni 2017, overleed was het met ons verdriet, moeilijk om belangrijke keuzes te maken. Sierk maakte er een passend afscheid van, op maat, betrokken en gaf ons veel vertrouwen, waardoor keuzes maken makkelijker werd.Hij stond open voor veranderingen, was flexibel, creatief en voelde ons bijzonder goed aan.

Proffesioneel maar met een duidelijk oor en oog voor ons.

Er werden heldere afspraken gemaakt over een transparante kostenbegroting.

Hij nam ons veel zorgen it handen.

 

Na de uitvaart gingen veel mensen met een warm gevoel naar huis. Muziek, speeches waren goed op elkaar afgestemd, wat zeker kwam door de goede organisatie van Sierk.

We hebben goed afscheid kunnen nemen en dat geeft een dankbaar gevoel.

Dank je Sierk, ik ben blij dat je ons in dit proces begeleid hebt.

familie
van Soest

11 april 2017

11 April is onze lieve moeder overleden voor ons allemaal stond al vast dat wij de uitvaart door niemand anders wilde laten doen. De warme en positieve ervaring na het overlijden van onze vader, heeft dit gevoel alleen maar versterkt. De begrafenis van onze moeder, was precies hoe wij het ons hadden voorgesteld. Ondanks het grote verlies kijken wij er met een warm gevoel naar terug naar hoe het allemaal is verlopen. Dit is mede door de wijze waarop Sierk ons gesteund en begeleid heeft, ook familie en vrienden waren diep onder de indruk. Onze dank is haast niet in woorden te beschrijven, maar Sierk bedankt voor alles , dat jij er was in deze moeilijke periode van ons leven. namens de hele familie van Soest.

Nel v.d.Harst-Noorland

februari 2017

Wij zien met grote dankbaarheid terug op de uitvaart van mijn moeder. Alles verliep geheel volgens onze wensen. Sierk danken wij voor de zorgvuldige begeleiding in het hele proces en de deskundige uitvoering. Bescheiden, maar aanwezig op de momenten waar het er op aan komt.

Irene
Putters-Lendfers

april 2016

Onlangs heb ik mijn man verloren en heeft dhr Sierk de Bruin de crematieplechtigheid verzorgd.

Ik heb niets dan lof voor de manier waarop hij voor mij en mijn dochter deze zaken heeft afgehandeld.

Gedurende dit hele proces heeft hij op constante wijze naar onze wensen geluisterd of dit nu met het goede of het zorgelijke te maken had. 

Hij faalde nooit in zijn oprechtheid, compassie, begrip en medewerking. Niets was hem te veel. 

Hij hield ook regelmatig persoonlijk contact met mij en mijn dochter om te verzekeren dat wij in die stressvolle periode niets over het hoofd zouden zien en dat wij persoonlijk de situatie van dag tot dag aan konden.

Wij zijn dhr Sierk de Bruin hierin bijzonder dankbaar voor.

Ik zou daarom hierbij graag de diensten van Sierk bij iedereen aanbevelen.

Mike & Daphne Peltzer

31 december 2015

Op 11 December j.l is onze moeder overleden. Wij hebben palm uitvaart gekozen om ons te begeleiden bij het verzorgen van de uitvaart van onze lieve moeder. We hadden ons geen betere uitvaartverzorger kunnen wensen. Dhr. De Bruin neemt echt de tijd voor iedereen, is geïnteresseerd, denkt mee, maar bovenal zeer secuur in zijn werk. Mede dankzij hem is de uitvaart precies geworden zoals wij denken dat onze moeder het had gewild. Wegens wensen van onze moeder kon de uitvaart pas de 19de plaatsvinden. Ook de tussenliggende dagen naar de uitvaart toe is Dhr. De Bruin bereikbaar voor van alles. Wij kijken met een heel positief en goed gevoel terug op het regelen, begeleiden en de uiteindelijke uitvoer van de uitvaart. Bedankt Sierk voor alles wat je voor ons en onze moeder hebt gedaan!!!

Lieve groeten Mike en Daphne Peltzer.

Ans van Vulpen

1 november 2015

Dank je wel Sierk voor je fantastische (Friese)bijdrage aan de mooie uitvaart van gisteren. Top!

 A. Steenbergen

18 september 2015

Op 18 september 2015 Is onze vader overleden.

Na het terug kijken van een moeilijke periode in ons leven, zijn wij dankbaar voor alle begeleiding en steun van Dhr. de Bruin. Samen kijken wij met veel respect en warmte terug zoals de begrafenis van onze lieve vader was geregeld. Namens de Familie van Soest heel veel dank.

  • Grey Facebook Icon

© 2015-2019 buro PAM